CSGO

Velkommen til Egedal eSport Community!


Vi håber, at I vil nyde vores community servere.
Vi gør vores bedste for at I skal have en god spiloplevelse.
Har I ønsker, spørgsmål eller andet I vil vide, så kontakt os.


Community Servere

Nyheder!


Login/Opret virker nu!

26-01-2018 kl. 20:10 - skrevet af Zecret

Vi har nu fået ordnet hele login-systemet, så både opret, login, glemt adgangskode, skift adgangskode virker! Alle har lov til at oprette en bruger uden besvær! Instruktioner om hvilke fejl du har fået vil blive vist - prøv at Opret Bruger eller Log Ind.


Ny Rack Server!

14-01-2018 kl. 07:26 - skrevet af Zecret

Vi har fået en rack server så vi kan oprette community servere! Ønsker I at være opdateret omkring dette, så bliv medlem på vores Steam Group eller I kan jævnligt besøge denne community hjemmeside for at se hvornår serverne åbner.


Velkommen!

14-01-2018 kl. 07:08 - skrevet af Zecret

Vi har lige åbnet et fællesskab for danske spillere kaldt Egedal eSport Community. Alt herinde vil handle om servere, som alle kan spille på. Vi håber at alle vil nyde vores kommende servere! Hvis I har spørgsmål, så skriv en besked til os under Kontakt.


Egedal eSport Community Oprettet!

10-01-2018 kl. 14:08 - skrevet af Zecret

Nu er Egedal eSport Community oprettet, og det vil sige, at al fællesskab kommer til at befinde sig i denne fane af Egedal eSport. Når I skal kontakte selve bestyrelsen af Egedal eSport, skal I først klikke på "Egedal eSport"-knappen i menuen og derefter kontakt. Hvis I klikker kontakt her i Egedal eSport Community, så vil I få kontakt til Community-/Server Manager.